Mainos
Mainos

Alho puolusti Tammea

Veroministeri Arja Alho (sd.) torjuu epäilyjä siitä, että verohallituksen pääjohtaja Jukka Tammi vastustaisi iskutyyppisen toiminnan tehostamista talousrikollisuuden torjunnassa. Alho huomautti Joensuussa, että Tammi on antanut täyden tukensa näille pyrkimyksille.
-Julkisuudessa esiintyneet väitteet muusta ovat seurausta erittäin tulehtuneista ihmissuhteista. Ongelma on kovin tuttu eri puolilta hallintoa. Se, joka osaa parhaiten oman alansa, ei välttämättä ole paras työyhteisön esimies, Alho tuumi.

Hän muistutti, että talousrikollisuuden torjunnassa on olennaista saada rikoksen tuottamaa hyötyä takaisin yhteiskunnalle. Alhon mukaan talousrikollisuuden vastaiseen iskutoimintaan lisätään voimavaroja. Se organisoidaan poliisin ja ulosottoviranomaisten yhteiseksi toiminnaksi samalla kun mm. toiminnan luonteeseen liittyvät palkkausongelmat ratkaistaan.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme