Mainos
Mainos

Alkuviikolla luvassa lempeää kesäsäätä – viikonloppuna ukkosia ja sateita

Tällä viikolla Suomessa nautitaan lämpöisistä keleistä, vaikka hellerajoja ei todennäköisesti rikota. Viikonlopuksi on kuitenkin luvassa sadetta ja ukkosta.

Tiistaina Suomessa vallitsee laaja poutainen keli. Etelässä lämpötilat voivat mennä yli 20 asteen, mutta pohjoisessa ne pyörivät 15 asteen tienoilla.

Keskiviikkona suuressa osassa Suomea päästään nauttimaan 20 asteen lämpötiloista. Auringosta ei kuitenkaan ole taetta, koska pilvisyys on runsasta.

Torstaille on luvassa sade- ja ukkoskuuroja, mutta etelässä sekä torstai että perjantai ovat viikon lämpimimmät päivät; lämpötila kohoaa ylimmillään lähelle hellerajaa.

Pohjoisessa lämpötila taas on noin 20 asteen tienoilla. Pilvisyys on edelleen runsasta, ja aurinkoa näkyy silloin tällöin.

Viikonloppuna Suomen kesässä nautitaan reippaista sateista ja ukkosista. Kahdenkymmenen asteen kelit voivat jäädä haaveeksi.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme