Mainos
Mainos

Allianssi haluaisi äänestysikärajan 16 vuoteen

Nuorisojärjestö Allianssi vaatii seuraavalta hallitukselta jämäkämpää otetta lapsi- ja nuorisokysymyksiin.

Suomen Nuorisoyhteistyö - Allianssi laskisi äänestysikärajaa 16 ikävuoteen kaikissa vaaleissa. Järjestön mukaan ikääntyvällä Suomella ei ole varaa ikäpolvien vastakkainasetteluun tai lasten ja nuorten syrjäytymiseen.

Allianssin mielestä Suomen seuraavan hallituksen pitäisi ottaa jykevämpi ote lapsi- ja nuorisokysymyksiin ja perustaa näitä kysymyksiä käsittelemään erityinen ministeriryhmä.

- Mikäli halutaan kantaa huolta suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuudesta, lapsia ja nuoria on kuultava ja lasten ja nuorten on annettava vaikuttaa, huomauttaa Allianssi.

Suomen Nuorisoyhteistyö - Allianssi on valtakunnallinen nuorisotyön palvelu- ja vaikuttajajärjestö. Allianssi on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. Sen jäseninä on 108 valtakunnallista nuoriso- ja kasvatusalan järjestöä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot