Mainos
Mainos

Alma Tour konkurssiin - näin haet korvauksia

Matkatoimisto Alma Tour Oy on asetettu konkurssiin. Alma Tour Oy on myynyt muun muassa Bulgariaan ja Maltaan suuntautuvia valmismatkoja.

Yrityksellä on Kuluttajavirastossa konkurssin varalle vakuus, josta maksetaan korvausta valmismatkoista.

Valmismatkasta voi hakea korvausta Kuluttajavirastosta. Korvausta voi hakea muun muassa kuluttajien maksamista ennakkomaksuista ja keskeytyneen matkan käyttämättä jääneestä osuudesta sekä valmismatkan ostoon oikeutetuista lahjakorteista, matkustajien paluukuljetuksesta ja majoituksesta matkakohteessa paluukuljetukseen saakka.

Korvaushakemukset tammikuuhun mennessä

Jos asiakas on ostanut matkan muulta matkatoimistolta kuin Alma Toursilta, kannattaa ottaa yhteys kyseiseen matkatoimistoon. Jos matka on maksettu osittain tai kokonaan luottokortilla, kannattaa ottaa yhteys luottokortin myöntäjään.

Jos matkan on maksanut suoraan Alma Tour Oy:lle tai matkan välittävä matkatoimisto on siirtänyt rahat sille, korvaushakemus toimitetaan Kuluttajavirastoon.

Korvaushakemukset tulee toimittaa Kuluttajavirastoon tammikuun yhdeksänteen päivään mennessä. Päätösten teko korvauksista voi alkaa vasta sen jälkeen.

Jos on ostanut Alma Tour Oy:ltä pelkän majoituksen tai muun yksittäisen matkailupalvelun, korvauksen hakeminen riippuu matkan maksutavasta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme