Mainos
Mainos

Alma Tourin matkoja peruuntuu – peruuntuneista matkoista voi hakea korvauksia

Matkatoimisto Alma Tour ei pysty järjestämään ensi lauantain matkojaan Maltaan ja Bulgariaan. Yritys ottaa yhteyttä niihin matkustajiin, joiden matka on peruttu tai tullaan perumaan.

Kuluttajavirasto on neuvotellut Alma Tour Oy:n kanssa siitä, pystyykö yritys enää järjestämään myymiään matkoja.

Kuluttajavirasto kehottaa Alma Tourin asiakkaita seuraamaan yrityksen internet-sivuja. Kuluttajavirasto on myös sopinut Alma Tourin kanssa, että yritys ottaa puhelimitse tai sähköpostitse yhteyttä niihin asiakkaisiinsa, joiden matka on peruttu tai tullaan perumaan.

Asiakkaat, joiden matka on peruttu, voivat hakea siitä korvausta. Korvausta ei voi hakea ennen kuin Alma Tour on peruuttanut matkan.

Luottokortilla matkan maksaneet voivat kääntyä luottoyhtiönsä puoleen. Muut voivat hakea korvausta kuluttajavirastolta käyttämällä viraston verkkosivuilta osoitteesta www.valmismatka.fi löytyviä korvaushakemuslomakkeita. Korvausten saaminen kuluttajaviraston hallussa olevasta vakuudesta kestää todennäköisesti useita kuukausia.

(MTV3)

Katso Mari Haaviston juttu (Seitsemän uutiset 13.9.2011)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot