Mainos
Mainos

Altian pääluottamusmies pöyristyi: Olisin toivonut järjen voittavan

Altian Rajamäen tehtaalla otettiin tyrmistyneinä vastaan hallituksen ilmoitus, että valtio on valmis luopumaan omistuksestaan yhtiössä.

Rajamäen tehtaan pääluottamusmies Arto Harjumaaskola kuvaili ilmoitusta kylmäksi suihkuksi.

- Ei tämä mikään ilouutinen ollut. Onhan tätä pyöritelty pitkän aikaa. Olisin toivonut, että järki olisi voittanut. Tämä on enemmän kuin pelkkä Altia, Harjumaaskola sanoi MTV Uutisille.

Hallituksen tiedotteen sanoille Harjumaaskola ei antanut paljon arvoa. Hallituksen tiedotteessa sanottiin, että eri vaihtoehtoja arvioitaessa painotetaan kotimaista työllisyyttä ja Altian suomalaisen tuotannon turvaamista. Henkilöstön työllisyysasemaan ja hyvään henkilöstöpolitiikkaan kiinnitetään tiedotteen mukaan erityistä huomiota.

- Tämä on sellaista korulausetta, ja sellaista diibadaabaa. Ei näillä ole mitään merkitystä. Yrityskaupoissa ei ole koskaan myyjän tahto toteutunut. Kun kaupat on tehty, myyjällä ei ole enää puhevaltaa siihen yritykseen, Harjumaaskola sanoi.

Harjumaaskola ei halunnut spekuloida, mikä taho olisi mieluisin ostaja.

- Toivon, että päätös vedetään takaisin.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme