Mainos
Mainos

Ammatillisen koulutuksen keskeyttäminen vähentynyt

Myös yliopistokoulutuksessa keskeyttäneiden määrä on vähentynyt edellisvuoteen verrattuna.

Ammatillisessa koulutuksessa opintonsa keskeyttäneiden määrä on vähentynyt tasaisesti viime vuosina.

Lukuvuoden 2003-2004 aikana ammatillisen koulutuksen keskeytti yksitoista prosenttia opiskelijoista, kun kolme vuotta aikaisemmin keskeyttäneitä oli noin kolmetoista prosenttia. Toisen asteen ammatillisessa koulutuksessa on kuitenkin edelleen eniten keskeyttäneitä.

Myös yliopistokoulutuksessa keskeyttäneiden määrä väheni hieman edellisvuoteen verrattuna. Lukuvuonna 2003-2004 noin viisi prosenttia yliopistossa opiskelevista keskeytti opintonsa.

Lukio- ja ammattikorkeakoulutuksessa keskeyttäneiden määrä sen sijaan lisääntyi aavistuksen verran. Lukiolaisista vajaa neljä prosenttia ja ammattikorkeakoululaisista reilut kahdeksan prosenttia jätti opintonsa kesken.

Osa keskeyttäneistä jatkoi opintojaan jollakin toisella koulutussektorilla. Kaikista opiskelijoista vajaa kuusi prosenttia keskeytti opintonsa eikä jatkanut missään muussa koulutuksessa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot