Mainos
Mainos

Ammattikorkeakoulujen nettihaku käyntiin

Ammattikorkeakoulujen nettihaku on alkanut. Jaossa on runsaat 2000 aloituspaikkaa. Opetushallitus odottaa, että koulutukseen hakee edellisvuosien tapaan ainakin viisinkertainen määrä nuoria paikkoihin nähden.

Kaikissa ammattikorkeakouluissa ei ole nyt koulutusta haettavana, eikä myöskään ruotsinkielisiä ohjelmia ala lainkaan keväällä. Vieraskielinen ja aikuiskoulutus eivät kuulu yhteishakuun. Samoin sen ulkopuolella ovat Högskolan på Åland ja Poliisiammattikorkeakoulu.

Yhteishaku tammikuussa 2007 alkaviin ammattikorkeakoulujen koulutusohjelmiin alkoi tänään ja kestää kaksi viikkoa osoitteessa www.amkhaku.fi. Nettihaku loppuu 29. syyskuuta kello 16.15. Silloin on myös perinteisten paperihakulomakkeiden oltava perillä ammattikorkeakouluissa.

Ammattikorkeakouluun haetaan ensisijaisesti verkon kautta. Jokainen hakija voi pyrkiä neljään ammattikorkeakouluun Suomessa. Halutessaan hän saa sähköpostitse vahvistuksen hakemuksensa vastaanottamisesta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme