Mainos
Mainos

Ammattiosaston puheenjohtaja: Ahde ei tavoittele omaa etuaan

AKT:n henkilöstön ammattiosasto sanoo olevansa yksimieleisesti Hilkka Ahteen tukena tämän tekemässä syrjintäkantelussa.

AKT:n viestintäpäällikkö Hilkka Ahde teki viime kesänä työsuojeluviranomaisille kantelun esimiehensä Timo Rädyn epäasiallisesta käytöksestä. Kyseessä on alaisia syrjivä johtamistapa.

Osasto lähetti tänään tiedotusvälineille julkilausuman, koska osaston mukaan "joissakin yhteyksissä on väitetty" Ahteen tavoittelevan omaa etuaan.

– Esimerkiksi netin keskustelupalstoilla, turuilla ja toreilla on tällaista puhuttu. Haluamme tuoda julki, ettei kantelussa ole kyse oman edun tavoittelusta, henkilöstön ammattiosaston puheenjohtaja Jari Semi sanoo.

Julkilausumassa kirjoitetaan, että ammattiosaston toimikunta on käsitellyt Ahteen asiaa jo vuodesta 2009 työturvallisuuslain mukaisena epäasiallisena kohteluna ja pyrkinyt ratkaisemaan asian työpaikalla. Koska asiaa ei saatu ratkaistua talon sisällä, jäi Ahteen ainoaksi mahdollisuudeksi kääntyä viranomaisten puoleen.

Viranomaiskäsittely on nyt käynnissä. Työntekijöiden kiusaaminen, syrjintä tai muu epäasiallinen kohtelu ei ole hyväksyttävää kenenkään työpaikalla, lausumassa todetaan.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot