Mainos
Mainos

Ampumavälikohtaus Oulussa

Mies ammuskeli useita laukauksia maahan sekä uhkaili aseella muita ihmisiä Oulun keskustassa aamuyöllä. Tapahtumat sattuivat Uusikatu 26:ssa sijaitsevan yökerhon edustalla.

Useiden ihmisten lieviin loukkaantumisiin johtaneet tapahtumat saivat alkunsa kahden miehen välisestä eripurasta. Miehet ryhtyivät selvittämään välejään painimalla. Kun toinen mies sai yliotteen, altavastaajan kaveri otti taskustaan esille pienen mustan käsiaseen ja painoi sen painissa pärjänneen miehen ohimolle. Mies kehotti paikalla olleita poistumaan ja uhkasi ampua painijaa päähän. Tämän jälkeen hän osoitti aseella maahan, ampui kolmesta neljään laukausta ja poistui seurueineen paikalta. Poliisi etsii ampujaa ja hänen seurassaan ollutta miestä sekä kahta naista.

20-30-vuotias ampuja on noin 180-185 senttimetriä pitkä ja rotevavartaloinen. Toinen mies on saman mittainen, iältään 18-25-vuotias ja lyhythiuksinen. Naiset ovat parikymppisiä, noin 160-senttisiä ja hoikkia. Toisella naisista oli polviin saakka ylettyvä farkkutakki, joka oli kiristetty vyötäröltä. Hänellä on vaalea, pitkä ja suora tukka.

Seurue oli ilmeisesti käynyt kysymässä yöpaikkaa eräästä hotellista, mutta heitä ei ollut huolittu sisälle. Poliisi tutkii asiaa laittomana uhkauksena, ampuma-aserikoksena ja vaaran aiheuttamisena. Vihjeet voi ilmoittaa rikosylikonstaapeli Kauko Rahikkalalle, 08-3137360.


(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme