Mainos
Mainos

Andersson moittii johtajien optioetuja

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Claes Andersson arvostelee yritysjohtajien optioita, joita hän pitää osoituksena suomalaisen yhteiskunnan moraalin kriisistä. Andersson luonnehtii johtajien kymmenien miljoonien markkojen lisäpalkkioita ahneiden palkitsemiseksi heille kuulumattomilla lahjuksilla.

Andersson huomautti tänään vasemmistoliiton puoluevaltuuston kokouksessa, että yritysten hyvä menestys pohjautuu usein yhteiskunnan tekemiin päätöksiin tai kansainväliseen hintakehitykseen. Keskeisessä osassa on myös työntekijöiden työpanos.

Andersson vaati köyhyyden ja tuloerojen kasvamisen vastaisia toimia. Palkka- ja pääomatulojen välinen huikea ero on poistettava ja pitkään työttömänä olleille on järjestettävä henkilökohtainen selviytymisohjelma.

Helsingissä koolla oleva vasemmistoliiton puoluevaltuusto ottaa kantaa rasismin torjumiseen ja EU:n laajenemishankkeeseen. Huomenna valtuusto käsittelee esityksen, jonka mukaan vasemmistoliiton listoilta eduskuntaan ensi vuoden vaaleissa valittu henkilö ei voi asettua ehdolle Euroopan parlamentin vaaleissa.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme