Mainos
Mainos

Andersson toivoo Lipposen jatkavan pääministerinä

Kulttuuriministerin tehtävät jättävä Claes Andersson (vas.) toivoo seuraavankin hallituksen pääministeriksi Paavo Lipposta (sd.) tai jotakin muuta sosiaalidemokraattia. Kymen Sanomien sunnuntaina julkaisemassa haastattelussa Andersson sanoo, että kokoomuksen Sauli Niinistö pääministerinä tuntuisi aika vaikealta ajatukselta. Keskustan Esko Ahon hallitusajan jäljet taas ovat "aika pelottavat".

Andersson myöntää, että siirtyminen syrjään hallituksesta vasemmistoliiton puheenjohtajaksi valitun Suvi-Anne Siimeksen tieltä "jurppii" häntä.
-Olisin halunnut viedä päätökseen tiettyjä asioita, mutta onhan täällä hyvät virkamiehet, joten ei kai sota ole yhdestä miehestä kiinni, ministerin tehtävät ensi perjantaina jättävä Andersson sanoo.
Omasta poliittisesta tulevaisuudestaan Andersson ei ole vielä tehnyt ratkaisua.Hän miettii edelleen, asettuako kansanedustajaehdokkaaksi.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme