Mainos
Mainos

Ankkuri-Keijo kommentoi lätkäkohua Facebookissa

Uutisankkuri Keijo Leppäsen vierailu MTV3 Uutisten Facebook-sivulla meni vauhdikkaasti lukijoiden kysymyksiin vastatessa.

Keijoa tentattiin paljon ankkurin työn haasteista ja iloista. Viiteentoista vuoteen mahtuu Keijo mukaan monta mokaa, muttei yhtään suoranaista klassikkoa.

— Aika hauska oli kai se, kun puhuin maanalaisista rankkasateista. Piti puhua maanantaisista, Keijo muistelee.

Yksi haastavimmista uutistapahtumista on vuoden 2004 suuri liikenneonnettomuus.

— Konginkankaan bussiturma oli tosi paha. Se oli täysi yllätys, jossa oli nuoria ihmisiä, omien lasten ikäisiä. Silloin ääni värisi.

Keijo kertoo arvostavansa ankkurikollegoitaan, jotka Keijon mukaan ovat "ihan ässiä. Oikeasti".

— Täydellinen ankkuri on sellainen, jolla on Pirjo Nuotion puheilmaisu, Maija Lehmusvirran yleistyylikkyys ja Peter Nymanin ruutukarisma, Keijo summaa.

Keijolta udeltiin myös "koko totuutta" viime päivinä laajalti uutisoiduista, nuorten jääkiekko-otteluun liittyvistä tapahtumista.

- Urheilullisesti koko totuus on se, että Blues P98 teki pelissä enemmän maaleja, mutta menetti tuomaritoiminnan takia yhden tärkeän sarjapisteen ja mahdollisesti loppusarjapaikan.

Lue Keijonkommentteja ottelusta laajemminMTV3 Uutisten Facebook-sivulla.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme