Mainos
Mainos

Ankkuri-Maija: Onneksi katsojat ovat armeliaita

MTV3:n uutisankkuri Maija Lehmusvirta koki ensikosketuksen Facebookin maailmaan vieraillessaan MTV3:n Facebook-ryhmässä.

Lukijat olivat lähettäneet Maijalle tukun kysymyksiä ankkurin työstä ja Maijan työhistoriasta. Alkuun Maija jännitti ensimmäistä askeltaan Facebookin maailmaan, sillä hänellä ei ole yhteisöpalvelussa omaa profiilia - tosin oma faniryhmä hänelle on palveluun perustettu.

Tunnin Facebook-päivystyksensä aikana Maija sai vastailla kysymyksiin niin unohtumattomimmasta työpäivästään, mokistaan ruudussa ja työkavereistaan. Erityisesti ankkuripari Peter Nyman kirvoitti kysymyksiä.

- Peter on oppinut talon tavoille tosi hienosti. Hyvä sanoa, kun itse olen häntä perehdyttänyt, Maija kirjoittaa.

Katso kaikki Maijan vastaukset MTV3:n Facebook-sivuilta ja liity joukkoon! MTV3:n seuraajana pääset näkemään kulissien ja uutisten taakse. Saat helposti tietoosi päivän puheenaiheet ja kovimmat uutiset, ja samalla voit osallistua keskusteluun!

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme