Mainos
Mainos

Anne Brunila ehdottaa veronalennuksia

Metsäteollisuus ry:n toimitusjohtaja Anne Brunila pitää marginaaliveroa liian korkeana. Brunilan mukaan verotuksen pitää tukea osaamista.

Metsäteollisuus ry:n toimitusjohtaja Anne Brunila vaatii marginaaliveron laskemista. Brunila ehdottaa Aamulehden ja Turun Sanomien haastattelussa, että korkein marginaaliveroprosentti olisi 50. Tällä hetkellä korkein prosentti on 57. Brunilan mukaan verotuksen pitää tukea osaamista.

Lisäksi Brunila pitää mahdollisena, että yliopistoihin tulisi lukukausimaksut. Niiden rinnalle tulisi luoda kattava stipendijärjestelmä, jotta kustannukset eivät olisi este lahjakkaille opiskelijoille, hän korostaa. Hänen mukaansa Suomessa on myös tällä hetkellä liikaa ammattikorkeakouluja.

Brunila oli vuonna 2004 vetämässä globalisaatiotyöryhmää. Hänen mukaansa työryhmän tekemät lukuisat ehdotukset eivät ole vielä edenneet kovinkaan paljon.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme