Mainos
Mainos

Anssi Joutsenlahti liikuttui presidentin kiitoksista

Eduskunnasta luopuva toinen varapuhemies Anssi Joutsenlahti (ps.) sai läksiäisiksi presidentti Sauli Niinistöltä harvinaislaatuisen huomionosoituksen.  

Presidentti sanoi vaalikauden päättäjäispuheessaan, että edustaja Joutsenlahti on antanut mallia epäitsekkyydestä, jolle on käyttöä nyt vaikeina aikoina.

Presidentin kiitosten takana on se, että satakuntalaisedustaja on luovuttanut koko vaalikauden ajan palkkionsa kankaanpääläiselle hoitolaitokselle kahden hoitotyöntekijän palkkaamiseen.  

Joutsenlahti kertoi Finlandia-talon kahvitilaisuudessa presidentin soittaneen ja kertoneen hänelle asiasta etukäteen.  

– Oli todella sydäntä liikuttava kuulla tämmöinen kunnianosoitus. Presidentti haluaa juuri sitä ajaa, että tällainen ahneuden ilmapiiri voitaisiin lopettaa ja muistaa, että heikompiosaisia pitäisi pystyä auttamaan.  

Vaikka yhteensä noin 200 000 euron suuruinen palkkatuki nyt päättyy, eivät sillä palkatut jää Joutsenlahden mukaan tyhjän päälle.

Toimeentulon takaavat sijaisuudet ja ansiosidonnainen työttömyysturva.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme