Mainos
Mainos

Antti Rinne tivasi hallitukselta: Miten aiotte taata, että jouluna on lunta?

Vuoden viimeinen kyselytunti päättyi eduskunnassa perinteiseen joulukysymykseen. Siinä oppositio kysyy hallitukselta jotain hauskaa ja osapuolet kiittelevät ja piikittelevät toisiaan.

Kysyjänä oli suurimman oppositiopuoleen puheenjohtaja Antti Rinne (sd.). Pienen kaartelun jälkeen Rinne päätyi kysymään omien lastenlastensa ja kaikkien muidenkin lasten puolesta: miten hallitus aikoo taata, että lasten leikkeihin ja joulupukin poroille on jouluna tarpeeksi lunta.

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) ja valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok.) eivät olleet paikalla, joten kysymyksiin vastasi sisäministeri Paula Risikko (kok.).

Risikko toivoi, että lunta tulisi, mutta oikeisiin paikkoihin, jottei turvallisuus vaarantuisi.

Risikko kiitti oppositiota aktiivisuudesta ja varoitti harvinaisen aktiivisen hallituksen tarjoavan vastusta myös jatkossa. Rinne kiitteli vastaavasti hallitusta, mutta toivoi vähemmän aktiivisuutta, mutta parempia päätöksiä. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme