Mainos
Mainos

Anttila: Lääniuudistus ei tuonut säästöjä

Keskustan varapuheenjohtaja Sirkka-Liisa Anttila kirjoittaa tänään Forssan lehdessä, ettei lääniuudistus tuonut todellisia säästöjä, sillä lääninhallitusten henkilökunnille on taattu työpaikat viideksi vuodeksi eteenpäin.

-Lääniuudistus siis lakkautti käytännössä vain kuuden maaherran, kuuden maaherran sihteerin ja kuuden maaherran autonkuljettajan virat, Anttila moittii.

Anttila kantaa huolta myös Hämeestä, joka hajoaa kahteen lääniin. Hän epäilee, ettei Hämeellä ole edellytyksiä omaan elinkeinokeskukseen, jos Riihimäen seutu suuntaa Uudellemaalle perustettavaan keskukseen. Hämäläiskeskukselle jäisi vain Päijät-Häme ja osia entisestä Kanta-Hämeestä, Anttila murehtii.

Hän suositteleekin että Loppi, Hausjärvi ja Riihimäen kaupunki ajattelisivat asiaa uudelleen ja hakeutuisivat Uudenmaan sijasta Hämeen elinkeinokeskukseen.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme