Mainos
Mainos

Anu Vehviläinen painostaa Korhosta eroon

Liikenneministeri Anu Vehviläinen (kesk.) kehottaa keskustan puoluesihteeriä Jarmo Korhosta harkitsemaan eroamista vaalirahasotkun vuoksi.

Ylen uutisten mukaan Vehviläinen arvostelee Korhosen vetäytymistä julkisuuden valokeilasta kesken pitkittyneen vaalirahajupakan. Vehviläinen katsoo, että Korhosen pitäisi puolueen vaalirahoituksesta vastaavana henkilönä osallistua rohkeasti keskusteluun eikä vain tyytyä tarkkailemaan sivusta.

Ministeri Vehviläinen toivookin, että keskustan puoluehallitus aikaistaisi Korhosen aseman käsittelyä elokuun puolivälistä elokuun alkuun.

Myös muut keskustaministerit ovat vaatineet Korhosta tilille ja kertomaan julkisuuteen osallisuudestaan vaalirahoituskuvioihin. Vaatimuksia ovat esittäneet kuntaministeri Mari Kiviniemi ja ympäristöministeri Paula Lehtomäki. Matti Vanhanen ei Ylen mukaan lähde arvioimaan Korhosen asemaa.

Puoluesihteeri Korhonen jäi juhannuksen jälkeen lomalle ja vetäytyi samalla vaalirahavyyhdestä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme