Mainos
Mainos

Aprillia, syö silliä! Näin meitä huijataan

Ja kulauta kuumaa kuravettä päälle. Huhtikuun ensimmäinen päivä saa kansalaiset varpailleen. Kukaan ei usko ketään, eikä edes tiedotusvälineisiin voi luottaa.

Perinteisesti lehdet ja uutissivustot ovat ottaneet osaa aprillipilailuun. Uskottavaltakin tuntuvat jutut hämmentävät aamukahvia nauttivia joka puolella maata. MTV3 Uutiset keräsi muutamia hulvattomimpia lukijahuijauksia.

Aamulehti kertoi uudesta mullistuksesta koirankakkasotaan. Deli-Poop-niminen tuote kuulemma tekee lopun kadunvarsilla pyörivistä kakkakikkareista. Käytännössä Deli-Poop tuottaa koiran ulosteesta papanoita, jotka muistuttavat koiran kuivaruokarakeita. Nämä voit sitten syöttää lemmikillesi seuraavana ateriana. Uskottavaa eikö vaan?

Tiejärjestelyt uusiksi

Ilkka-lehti kertoi verkkosivuillaan heti aamukuudelta siitä, miten Etelä-Pohjanmaalla osa teistä muuttuu maksullisiksi. Ilkan mukaan Etelä-Pohjanmaa on ilmoittautunut EU:n pilottihankkeeseen, ja sen hakemus käsiteltiin pikavauhtia.

Sen ansiosta tietulleja aletaan asentaa jo tänään eteläpohjalaisten pääteille. Tehokas toimija tuo EU!

Vaasalaisille sallittiin erivapaus, kun kansalaiset halusivat päästä Tampereen Ikeaan maksutta.

Ikea on muutenkin ollut pilailun innoittajana. Kouvolan Sanomien mukaan Ikea ostaa paikallisen China Centerin. Kauan ei nokka tuhise Kaakkois-Suomessakaan, nimittäin koemyynnit aloitetaan jo tänään.

Kauppahintaakin voisi kutsua nimelliseksi; Ikea pulitti kiinteistöstä uutisen mukaan kokonaiset kymmenen euroa. Ja tärkein syy laajenemiselle on tietysti maailmankuulujen lihapullien levitys.

Herkuilla pelkkiä terveysvaikutuksia

Helsingin Sanomien Nyt-liite kertoi mullistavasta ruotsalaistutkimuksesta, jossa juustonaksuja voi käyttää ulkoisesti ihon hoitoon.

Koeryhmä oli nauttinut naksuja vuoden ajan päivittäin, ja heidän ihonsa oli muita huomattavasti kimmoisampi. Terveysvaikutteet saatiin esiin myös hieromalla naksuja suoraan ihoon.

Unelmieni nainen hoitaa ihoaan juuri näin. Mukava varvasvälin tuoksu toisen läheisyydessä on vertaansa vailla. Ja kuka voi vastustaa poskipusun yhteydessä suuhun lipsahtavia sattumia?

Nuorempaa nettisukupolvea järkytti aamulla Findance.com-sivuston kertoma Facebookin ilmoitus. Sen mukaan kaikkien alle 21-vuotiaiden käyttäjien holhoojien on pakko rekisteröityä palveluun.

Uutisen mukaan holhooja saa lukuoikeuden kaikkeen alle 21-vuotiaan lähettämään ja vastaanottamaan materiaaliin. Valvojaksi nimetty holhooja tarkistaisi viestit ennen niiden lähettämistä. Ennakkosensuuri, sitä tämä maailma juuri kaipaakin!

E10 puhuttaa myös humoristeja

MTV3 nettiuutiset julkaisi oman hassuttelunsa uudesta E20-bensiinistä. Keskustelua herättänyt menovesi joutui muidenkin hampaisiin, kun ainakin Autotoday.fi-sivusto kertoi uudesta G10-bensiinistä, joka syrjäyttää tulevaisuuden sähköautot.

Hulluimpia huijausyrityksiä ei varmasti vielä ole edes nähty. Tänään jos koskaan on aika höynäyttää lähimmäistäsi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme