Mainos
Mainos

Apteekeista saanut seksivälineitä ennenkin

Apteekkien seksivälinevalikoima ei laajenekaan Suomessa kesäkuun alusta.

Mediuutiset kertoi tänään, että laaja valikoima liukuvoiteita sekä lantionpohjan lihasten vahvistamiseen tarkoitettuja kuulia tulee Yliopiston apteekin valikoimiin kesäkuun alkupäivinä.

Viestintäjohtaja Erkki Kostiainen Apteekkariliitosta kuitenkin kertoo, että kyseisiä tuotteita on ollut mahdollista saada apteekin hyllyltä aiemminkin.

- Emme ole sen laajempia keskusteluita asiasta käyneet, sillä tähänkin asti apteekeista on voinut ostaa liukuvoiteita ja erlaisia kuulia, Kostiainen sanoo.

Kevättalvella asia nousi esiin, kun Ruotsin apteekki kertoi ottavansa seksivälineitä myyntiin. Kostiaisen mukaan on jokaisen apteekkarin päätettävissä, jos valikoimaansa haluaa laajentaa. Apteekkariliitto ei voi ohjata valintaa.

Ruotsissa apteekeissa ryhdytään kesällä myymään erilaisia seksiin liittyviä apuvälineitä. Kokeiluun osallistuu noin 50 apteekkia suurilla paikkakunnilla.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme