Mainos
Mainos

Arduinin etsinnät päättyivät tuloksettomina

Arduinista ei tehty päivän aikana mitään havaintoja, vaikka sääolot olivat hyvät ja helikopterit pystyivät lentämään matalalla.

Ensimmäisenä naisena yksin Pohjoisnavalle yrittävän ranskalais-suomalaisen Dominick Arduinin etsinnät päättyivät tänään tuloksettomina. Arduinista ei tehty päivän aikana mitään havaintoja, vaikka sääolot olivat hyvät ja helikopterit pystyivät lentämään matalalla.

Arduinin ystävä ja työtoveri Pirkko Salonen Kiilopään Tunturiretket Oy:stä kertoo, että etsintöjä johtava Cerpolex-yhtiö ilmoittaa iltapäivällä, miten huomenna edetään. Cerpolexin edustajan mukaan myös Arduinin satelliittipuhelinten tietoja analysoidaan parhaillaan. Niistä pyritään selvittämään kaikki Arduinin katkenneet ja yhdistämättä jääneet puhelut sekä niiden ajankohdat.

Arduinilla on mukanaan kaksi satelliittipuhelinta. Arduinin taustajoukot eivät ole saaneet Arduiniin yhteyttä satelliittipuhelimella viime perjantain jälkeen.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme