Mainos
Mainos

Arhinmäki: Emme edelleenkään hyväksy Portugalin tukemista

Vasemmistoliiton puheenjohtajan Paavo Arhinmäen mukaan Portugali-kysymys jää hallitustunnustelija Jyrki Kataisen ratkaistavaksi hallitusneuvotteluissa.

Kataiselle on Arhinmäen mukaan ilmoitettu, ettei vasemmistoliitto hyväksy Portugali-pakettia. Muiden mahdollisten kriisimaiden tukeminen ratkaistaan hallitusneuvotteluissa.

Arhinmäki sanoo, että vasemmistoliitto ei lähde hallitukseen, jos neuvotteluissa ei saavuteta vasemmistoliiton puoluevaltuuston asettamia ehtoja. Niitä ovat muun muassa perusturvan selkeä nosto, oikeudenmukaisempi verotus ja pätkätyöläisten aseman parantaminen.

Katainen totesi aiemmin tänään tiedotustilaisuudessa, että yksikään puolue ei voi saada hallituksessa pysyvästi vapaita käsiä millään poliittisella saralla.

Katainen ei kuitenkaan kommentoinut, voisiko vasemmistoliitto vastustaa Portugali-pakettia hallituksessa kertaluontoisesti.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme