Mainos
Mainos

Arhinmäki Helsinki Pride 2012 suojelijaksi

Kulttuuri- ja urheiluministeri, Vasemmistoliiton puheenjohtaja Paavo Arhinmäki on lupautunut Helsinki Pride 2012 -tapahtuman suojelijaksi.

- Tänä vuonna Helsinki Pride -tapahtuman teemana on tila. Ihmisten rooli oman tilansa, oman ympäristönsä muokkaajana on kasvanut ja tulee kasvamaan tulevan vuosikymmenen aikana. Helsingistä on jo nyt tullut avoimempi ja hauskempi kaupunki. Tähän kaupunkiin ja tähän maahan pitää mahtua erilaisia ääniä, erilaisia ihmisiä. Yhteiskunta kuuluu kaikille, Arhinmäki toteaa.

Helsinki Pride on Suomen suurin ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma, jonka tarkoitus on lisätä avoimuutta ja moninaisuuden arvostusta yhteiskunnassa. Pride järjestetään 25.6-1.7.2012.

Viikkoon kuuluu kymmeniä tapahtumia, näkyvimpänä näistä Helsingin katuja halkova Pride-kulkue. Helsinki Priden järjestää valtakunnallisen Setan suurin jäsenjärjestö Helsingin seudun Seta ry.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme