Mainos
Mainos

Arhinmäki: MM-lippujen hinnat ovat röyhkeitä

Ennennäkemättömän kalliit pääsyliput ovat nousseet tähän mennessä jääkiekon MM-kisojen suurimmaksi puheenaiheeksi.

Jääkiekkofanit ovat purkaneet kiukkuaan internetissä ja yrittäneet osoittaa mieltään myös Helsinki Areenassa.

Llippujen hintoihin otti kantaa myös kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki (vas.).

– MM-kisojen lipunhinnat ovat röyhkeät, ja kyllä ihmisillä pitää olla oikeus protestoida sitä vastaan, Arhinmäki kirjoitti Facebook-sivuillaan.

Ministeri arvosteli kisajärjestäjien toimintaa Helsinki Areenassa, jossa katsojilta takavarikoitiin sunnuntaina lippujen hintoja arvostelleita lakanoita.

– Nyt ymmärrän, miksi kiekkopomot eivät näe ongelmaa jääkiekon MM-kisojen järjestämisessä Valko-Venäjällä. Heidän mielestään näköjään sananvapauden rajoittaminen Suomessakin on ihan ok.

Kiekkokansan kritiikki on henkilöitynyt jääkiekkoliiton puheenjohtajaan Kalervo Kummolaan, niin protestilakanoissa kuin internetin keskustelupalstoillakin.

Esimerkiksi mikroblogipalvelu Twitterissä parodiahahmo Kullervo Kammolan suosio kasvaa päivä päivältä.

Parodiahahmo kommentoi MM-kisatapahtumia huumorin keinoin, ja otti oitis kantaa myös Areenalla takavarikoituihin lakanoihin.

– Lisäksi on pakko ilmoittaa, että mulla on aika iso kasa lakanoita myytävänä. Pienet 155€ / isot 195€, parodiahahmo Kammola kirjoitti.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme