Mainos
Mainos

Arhinmäki: Nuorten syrjäyttämiseen ei ole varaa

Vasemmistoliiton mukaan Suomella ei ole varaa kasvattaa työttömyyttä. Puolue on ilmoittanut riitauttavansa työllisyysrahat budjettikeskusteluissa.

Vasemmistoliiton puheenjohtaja, urheilu- ja kulttuuriministeri Paavo Arhinmäki sanoi aamun Huomenta Suomessa, että etenkin nuorten työpajoille täytyy löytyä rahoitusta.

– Meillä ei ole varaa siihen, että työttömyys kasvaisi. Meillä ei ole varaa siihen, että nuoret syrjäytetään yhteiskunnasta. Lähdemme nyt voimakkaasti ajamaan tätä asiaa, koska se oli yksi tärkeä osa sitä, mitä me neuvottelimme hallitusohjelmaan, Arhinmäki sanoi.

– Tarvitsemme panostuksia aktiivikseen työllisyyspolitiikkaan. Kynnyskysymys oli perusturvan korottaminen, nythän tulee korotus ensi vuoden alusta. Toimeentulotukeen tulee ensimmäinen korotus pariinkymmeneen vuoteen, mutta sen lisäksi pitää työllisyydestä pitää huolta.

(MTV3)

Katso urheilu- ja kulttuuriministeri Paavo Arhinmäen haastattelu: (Huomenta Suomi 5.9.2011)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme