Mainos
Mainos

Arhinmäki: Stubb jatkaa luuvitosella kurittamista

Kokoomuksen tuoreen puheenjohtajan Alexander Stubbin johtamat minihallitusneuvottelut alkavat tällä viikolla.

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Paavo Arhinmäki kertoi minihallitusneuvotteluita pohjustavan kokouksen alkamisen jälkeen, että hallitustunnustelija Stubb jatkaa leikkauslinjalla.

-  Ilmoitimme olevamme valmiita osallistumaan neuvotteluihin, jos eläkeläisiä, lapsiperheitä ja opiskelijoita rokottavia kehyspäätöksiä muutetaan. Hallitustunnustelija Alexander Stubb ilmoitti, että luuvitosella kurittaminen jatkuu, sanoi Arhinmäki MTV Uutisille.

Arhinmäki arvioi, että neuvotteluista tulee vaikeat

-Siellä on ollut aikamoista nokittelua kahden suurimman hallituspuolueen välillä ja halua repiä kaikenlaista auki.

Perussuomalaisten Timo Soini odottaa minihallitusneuvotteluista panostuksia kasvuun ja työllisyyteen.

- Mikäli aiemmat merkit pitävät paikkaansa, niin tulee sellainen kosmeettinen kompromissi, että kaikki saavat lopulta sen, mitä kukaan ei halua.


Keskustan Juha Sipilä luonnehti neuvotteluja pohjustavan kokouksen tunnelmaa leppoisaksi.

- Esitimme hallitusneuvotteluihin evästykseksi 12 kohdan konkreettista ohjelmaa, jossa tähdätään uuteen työhön ja kasvuun. On tärkeää, että hallitus ei mene toimitusministeriöasentoon, vaan haetaan uusia toimia työllisyystilanteen helpottamiseksi. Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme