Mainos
Mainos

Arhinmäki torjuu kosiskelun

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Paavo Arhinmäki torjuu SDP:n Eero Heinäluoman ehdotuksen vasemmiston yhteisistä ryhmistä kunnanvaltuustoissa.

Arhinmäen mukaan vasemmistolla on oma linjansa kunnallispolitiikassa myös syksyn vaalien jälkeen. Hän kirjoittaa Facebook-sivuillaan, että Heinäluoman esitys vasemmiston yhteisistä valtuustoryhmistä on lähinnä vaalipeliä.

– Vasemmistolle on oma linjansa kunnallispolitiikassa, ja on myös syksyn vaalien jälkeen. Monissa asioissa meillä on yhteisiä kantoja sosiaalidemokraattien tai vihreiden kanssa, mutta monissa myös erilaisille, Arhinmäki kirjoittaa.

Heinäluoma ehdotti aamulla MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelmassa, että SDP:n ja vasemmistoliiton kunnanvaltuustoryhmät voisivat yhdistyä. Hänen mukaansa vasemmistopuolueet ovat viimeisen vuoden aikana lähentyneet merkittävästi toisiaan, myös hallituspolitiikassa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme