Mainos
Mainos

Arktinen diesel myytiin loppuun

Arktista dieseliä on tankattu pohjoiseen matkaavien etelän hiihtolomalaisten autoihin niin kovaa tahtia, että tuote on tilapäisesti loppunut pääkaupunkiseudun asemilta. Neste Oilin mukaan täydennystä on luvassa puoleenyöhön mennessä.

Neste Oil laajensi viime viikolla arktisen dieselin myynnin myös Etelä-Suomeen, koska etelän hiihtolomaviikko alkoi poikkeuksellisen kylmässä kelissä. Yhtiön myyntipäällikön mukaan menekki on ollut yllättävän kovaa. Jakelua hankaloittaa lisäksi pitkä kuljetusmatka, sillä arktinen diesel toimitetaan etelään Kemistä.

Neste Oilin mukaan hyvin hoidettu dieselauto toimii arktisella dieselillä vielä 44 pakkasasteessa. Normaali talvidiesel sopii käyttöön noin 30 asteen pakkasella.

Todella koviin pakkasiin soveltuvaa arktista dieseliä on myyty pääkaupunkiseudulla Neste Oilin Vantaan Hakkilan ja Helsingin Oulunkylän asemilla. Muut eteläisen Suomen jakelupisteet ovat Jyväskylässä, Varkaudessa ja Joensuussa.

Pohjoisessa arktista dieseliä myydään Neste Oilin Tornion, Kemin Lapintuulen ja Rovaniemen Reissumiehen liikenneasemilla sekä Rukan automaattiasemalla.

(MTV3 - STT)

Katso Meeri Ylä-Tuuhosen juttu Jyväskylästä (Kymmenen uutiset 21.2.2011)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme