Mainos
Mainos

Armotonta kuittailua Pohjanmaalla: Liikennemerkissä ilkikurinen neuvo nurmolaisille

Liikennevirasto on julkaissut sosiaalisessa mediassa runsaasti hilpeyttä herättäneen kuvan, jossa Seinäjoella sijaitsevaan kiertoliittymään pystytetty liikennemerkki muistuttaa nurmolaisia liikennesäännöistä.

Kyltissä kerrotaan, että kiertoliittymän saa kiertää korkeintaan kolme kertaa. Erikoisen kyltistä tekee se, että muistutus on suunnattu pelkästään nurmolaisille.

– Nurmolaiset max. 3 kierrosta, kyltissä todetaan.

Kuva kyltistä on otettu kiertoliittymässä uudella Seinäjoen itäisellä ohikulkutiellä, joka kulkee Rengonkylästä Nurmoon.

Liikennevirasto perustelee kylttiä ohikulkutiehankkeen omassa Facebook-ryhmässä ja toteaa, että sen oli tarkoitus varmistaa liikenteen sujumista.

Merkki ei kuitenkaan ehtinyt olla paikoillaan kuin noin vuorokauden. Liikenneviraston tänään julkaiseman Facebook-päivityksen mukaan mukaan määräys merkin poistamisesta on tullut ”ylemmältä virkamieheltä”.

Hankkeen viestinnän projektipäällikkö Marko Sykkö kertoi Ilta-Sanomille, että idea kylttitempaukseen tuli urakoitsijalta. Sykön mukaan kyltti oli paikoillaan vain kunnes siitä oli saatu otettua kuva. Kuva jaettiin sosiaalisessa mediassa "huumoripläjäyksenä".

– Tämä on sellaista perinteistä suomalaista paikkakuntien välistä keljuilua huumorimielellä, Sykkö kommentoi Ilta-Sanomille.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme