Mainos
Mainos

Arto Merisalo sai töitä Magneettimedian seuraajalta

Tavarataloyhtiö J. Kärkkäinen on perustanut ilmaisjakelulehti Magneettimedian tilalle uuden kaupallisen lehden.

Yhtiön toimitusjohtaja Juha Kärkkäinen kertoo, että KauppaSuomi alkaa ilmestyä lähiaikoina viikoittain sekä lehtenä että verkossa.

-KauppaSuomi on kokonaan uusi lehti, jossa ei ole mitään vanhasta Magneettimediasta. Uusi lehti keskittyy elämisen perusasioihin ja jättää politiikan pois, Kärkkäinen kertoo STT:lle.
Juha Kärkkäinen tuomittiin kaksi viikkoa sitten Magneettimediassa julkaistuista juutalaisvastaisista kirjoituksista sakkoihin. Tuomio tuli kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.
Tavarataloyhtiön uudessa lehdessä työntekijänä on Arto Merisalo, joka istuu vankilassa tuomiota muun muassa lahjuksen antamisesta.
-Hän keskittyy kaupallisen median myyntityöhön. Merisaloa on tässä autettu saamaan elämänsyrjästä taas kiinni. Tämä asia on sovittu vankilasta käsin, Kärkkäinen selvittää.
KauppaSuomi-lehteä aletaan tavarataloyhtiön mukaan jakaa Lahden, Oulun ja Ylivieskan ympäristöissä yli 366 000 talouteen.
 

Korjattu 18.25: Merisalo istuu tuomiota Nova-yhtiöihin liittyneistä velallisen rikoksista, ei lahjuksen antamisesta, kuten jutussa aiemmin virheellisesti todettiin.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot