Mainos
Mainos

Arto Ojala: Työllisyysryhmä perustettava pian

Palvelutyönantajien toimitusjohtaja Arto Ojala ihmettelee, miksi pääministeri Paavo Lipposen hallitus ei ole vielä nimittänyt pitkään luvattua uutta työllisyysryhmää. -Työllisyystyöryhmän pitäisi vakavasti pohtia, mitä työttömyysturvajärjestelmälle ja koko laajalle sosiaalisten tulonsiirtojen verkostolle pitäisi tehdä. Missä työllisyystyöryhmän nimeäminen muuten viipyy? Ojala ihmettelee MTV3:n Nettivieras-kirjoituksessaan.

Ojala korostaa, että työllisyyden kasvu on pysähtynyt ja uhkaa joillakin vientialoilla jopa heikentyä. Hän perää yhteisiä työllisyystalkoita, joihin osallistuivat maan hallitus, työmarkkinajärjestöt sekä perustettava työllisyysryhmä.

Tulevissa tupo-neuvotteluissa Ojala pitää tärkeänä sitä, että palkkaratkaisu on muodoltaan ja tasoltaan ennen muuta työllisyyttä tukeva. -Voimassa olevan sopimuksen solidaarinen rakenne ei sitä parhaalla tavalla tee, Ojala kirjoittaa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme