Mainos
Mainos

Arveluttaako matkustaminen Turkkiin? Finnmatkojen oppaat vastaavat kysymyksiin suorana Alanyasta

Turkin levottomuudet ovat askarruttaneet maassa matkailevia suomalaisia ja heidän sukulaisiaan. Matkatoimisto Finnmatkat järjestääkin tänään Facebookissa livelähetyksen, jossa oppaat kertovat kuulumisia lomakohteesta ja vastaavat Turkkia koskeviin kysymyksiin.

Suora Facebook-live järjestetään Turkin aurinkorannikolla sijaitsevasta Eftalia Splash -hotellista.


Finnmatkojen viestintäpäällikkö Julia Melnik kertoo, että ajatus Facebook Liven käyttöön tuli oppailta.

– Mediassa raportoidut levottomuudet ovat esiintyneet Ankarassa ja Istanbulissa. Lomakohteissa on oppaiden ja asiakkaiden mukaan ollut rauhallista. Oppaamme tarjoutuivat vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin suorassa lähetyksessä näyttääkseen ja kertoakseen millainen tilanne lomakohteissa vallitsee tällä hetkellä, kertoo Finnmatkojen viestintäpäällikkö Julia Melnik.

Lähetyksen voi katsoa Facebookista myös jälkikäteen.

– Saamme edelleen kysymyksiä vielä tänä kesänä ja tulevana syksynä Turkkiin matkaavilta asiakkailta. Moni lähestyy meitä Facebookin kautta ja siksi Facebook Liven valitseminen tätä tarkoitusta varten tuntui luontevalta. Sen kautta asiakkaiden on mahdollista esittää kysymyksiä suoraan Alanyassa oleville oppaillemme, sanoo Melnik.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme