Mainos
Mainos

Aseistautunut kuorma-autokuski aiheutti suuren poliisioperaation

Kuorma-autolla ase mukanaan liikkunut mies aiheutti operaation, johon tarvittiin useita poliisipartioita sekä puolustusvoimia.

Tilanne alkoi eilen neljän jälkeen iltapäivällä, kun Jokilaaksojen poliisilaitos sai tiedon viisikymppisestä miehestä, joka oli lähtenyt kuorma-autolla liikenteeseen ase mukanaan.

Mies oli lähtenyt liikkeelle vapaa-ajan asunnoltaan Pyhäsalmelta. Mies oli hätäkeskuksen tietojen mukaan käyttäytynyt itsetuhoisesti ja uhannut ampua myös poliisia.

Miehen perheenjäsenen tekemä ilmoitus aiheutti operaation, johon tarvittiin useita poliisipartioita Jokilaaksojen sekä Oulun poliisilaitokselta. Virka-apua pyydettiin myös puolustusvoimilta.

Poliisi tavoitti miehen illalla yhdentoista jälkeen, kun tämä käveli nelostien varrella Pyhäsalmen Hongonjoen kohdalla. Kiinni otettaessa miehellä ei ollut asetta eikä hän vastustanut virkavaltaa.

Poliisi epäilee, että alkoholilla oli tapauksessa osuutta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme