Mainos
Mainos

Asukas varastaa hotellista yhä harvemmin

Majoitusliikkeet eivät enää juuri edes laske varastelusta aiheutuvaa hävikkiä. Hotelleista katoaa yhä jonkin verran pyyhkeitä, tuhkakuppeja, koriste-esineitä ja ripustimia.

Hotelleista varastetaan tavaraa entistä harvemmin. Takavuosina jopa riesaksi muodostunut hotelleista varastelu on kuihtunut niin vähiin, etteivät majoitusliikkeet enää juuri edes laske vohkimisesta aiheutuvaa hävikkiä.

Suurimpien hotelliketjujen mukaan huoneista häviää yhä jonkin verran pyyhkeitä, tuhkakuppeja, koriste-esineitä ja ripustimia. Tilanne oli toinen kymmenisen vuotta sitten, jolloin asiakas saattoi viedä huoneesta jopa television tai suuren päiväpeitteen.

Hotelliketjujen edustajat uskovat, että kohentuneet valvontajärjestelmät ovat hillinneet varastelua. Toisaalta anastamista on kitkenyt myös ihmisten vaurastuminen ja sen myötä lisääntynyt matkustelu: tänä päivänä hotellissa asumisessa ole enää samanlaista eksotiikkaa kuin aiemmin.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme