Mainos
Mainos

Asukkaat jättävät tutkintapyynnön Asokotien toiminnasta

Suomen asumisoikeusasukkaat -yhdistys aikoo jättää poliisille tutkintapyynnön Asokotien toiminnasta.

Yhdistyksen puheenjohtajan Jukka Kilven mukaan asukkaat epäilevät, että yhtiön tilinpäätösten aineisto on osin väärää ja harhaanjohtavaa. Kiista liittyy asukkaille esitettyjen vastikelaskelmien lainmukaisuuteen. 

Taustalla on Kuluttajariitalautakunnan päätös, jonka mukaan Asokotien tulisi palauttaa Kilvelle yli 5000 euroa takautuvasti kohtuuttoman suurina pidettyjä vastikkeita. 

Asokodit pitää päätöstä virheellisenä ja pyytää uusintakäsittelyä.

-Asokotien toimintaa valvoo ja ohjeistaa Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA). ARA on hyväksynyt Asokotien käyttövastikkeen määrityksen sekä siihen liittyvät laskelmat, kertoo toimitusjohtaja Marko Pyykkönen tiedotteessa.

Asokodit on Suomen suurin asumisoikeusasuntoja omistava yhtiö.  

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot