Mainos
Mainos

Asunnonetsijä, varo – huijausilmoituksia liikkeellä

Vuokravakuuksia on yritetty huijata asunnonetsijöiltä valheellisilla vuokra-asuntotarjouksilla. Vuokra-asuntoyritys VVO:n nimissä tehtyjä huijauksia paljastui keskiviikkona pääkaupunkiseudulla.

– Emme tiedä, miten paljon keksittyjä asuntotarjouksia on liikkeellä. Asia nousi pinnalle, kun saimme yhteydenoton kahdelta henkilöltä, kertoi VVO:n asiakkuusjohtaja Juha Heino.

Asunnonhakijat ovat saaneet sähköpostitse viralliselta vaikuttavia asuntotarjouksia, joissa on VVO:n logo ja tekaistut yhteystiedot. Esitellyt asunnot eivät ole VVO:n omistuksessa. Tarjouksessa kehotetaan maksamaan vakuusmaksu, joka on selvästi suurempi kuin VVO:n käyttämä 250 euroa.

– Huijaaja on poiminut esimerkiksi nettisivuilta ihmisiä, jotka etsivät asuntoa ja lähettänyt heille meidän nimissämme asuntotarjouksen ja pyytänyt suorittamaan vakuuden etukäteen, Heino kertoo.

VVO on tehnyt asiasta rikosilmoituksen.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme