Mainos
Mainos

Asuntomessuilla uusi kävijäennätys

Sunnuntaina päättyneet Tuusulan asuntomessut keräsivät ennätysmäiset 271184 kävijää. Messujen kävijämäärä on korkein Suomen Asuntomessujen 30-vuotisen historian aikana. Tuusulan asuntomessuilla oli näytteillä 55 asuntoa.

Näytteilleasettajia halleissa ja ulkopaikoilla oli noin 200. Keskustelua herätti varsinkin tulevaisuuden asumista visioiva koetalo Villa 2000, joka sai kuitenkin myönteisen vastaanoton. Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Erkki Kuoppamäki ilmaisi päätöspäivänä tyytyväisyytensä uuteen kävijäennätykseen ja Tuusulan messuihin.

Myös Tuusulan kunnanjohtaja Jorma Hämäläinen iloitsi siitä, että entisen soranottoalueen maisemavahingot on korjattu. Hämäläisen mukaan Nummenharjun messualueesta on kehittynyt korkeatasoinen ja kaunis asuinalue. Ensi kesänä loma-asuntomessut järjestetään Jämsän Himoksella ja asuntomessut Kajaanissa.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme