Mainos
Mainos

Audley Capital jatkaa neuvotteluja: "Talvivaarasta voidaan kehittää erittäin kannattava bisnes"

Audley Capital Advisors jatkaa edelleen neuvotteluja Suomen hallituksen kanssa Talvivaarasta, sijoitusyhtiön edustaja John MacKenzie sanoi STT:lle.  

Kyse ei kuitenkaan ole aiemmin neuvottelujen kohteena olleesta täysimittaisesta operatiivisesta roolista, vaan pienemmästä roolista, MacKenzie korostaa.

Työ- ja elinkeinoministeriö kertoi aiemmin tänään, että Audleyn kanssa operatiivisesta kumppanuudesta käydyt neuvottelut on lopetettu tuloksettomina.

MacKenzie sanoo edelleen uskovansa, että Talvivaarasta voidaan kehittää erittäin kannattava bisnes, jos kaivosta johdetaan oikein. Hän ei halunnut kommentoida tarkemmin sitä, millä tavalla Talvivaaran johtamista pitäisi parantaa.

-Me suhtaudumme nikkelin ja sinkin hintakehitykseen erittäin positiivisesti etenkin pitemmällä aikavälillä. Lyhyellä aikavälillä hinta pysynee heikkona. Hinnan kääntyminen nousuun riippuu monista makroekonomisista tekijöistä, MacKenzie sanoi STT:lle.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme