Mainos
Mainos

Auto upposi kolmen metrin syvyyteen Mänttä-Vilppulan turmassa – nuori nainen pelastui veden kautta jäälle, toinen hukkui

Mänttä-Vilppulan eilisessä turmassa heikoilla jäillä ajanut auto upposi järven pohjaan ja nuori nainen kuoli. Turma tapahtui illalla noin kello 17.30.

Autossa mukana ollut toinen nuori nainen pääsi "veden kautta" pintaan, päivystävä palomestari kertoi Aamulehdelle. Palomestari päättelee näin, koska naisen vaatteet olivat märät.

Mänttä-Vilppulan palokunta oli onnettomuushetkellä harjoittelemassa vastarannalla. Pimeässä kuultiin avunhuutoja ja sulan toisella puolella pelastuslaitoksen henkilökunta havaitsi naisen huutamassa apua.

Pelastuslaitoksen pintapelastajat yrittivät nostaa autoon jääneen vuonna 1997 syntyneen naisen mutta pelastajat eivät päässeet enää auton luo. Päivystävä palomestari kertoi Aamulehdelle, että auto upposi kolmen metrin syvyyteen ja että virta oli vienyt autoa noin kymmenen metrin päähän siitä, mihin auto oli uponnut.

MTV Uutiset kertoi eilen, että Tampereelta saapuneet sukeltajat saivat tunti onnettomuuden jälkeen naisen ulos uponneesta autosta mutta mitään ei ollut enää tehtävissä.

Auto oli ajanut suoraan jäältä sulaan veteen ja uponnut.

Onnettomuuden yksityiskohdista ei ole vielä tietoa. Poliisi aikoo jututtaa pelastunutta naista lähipäivinä. Nainen kävi ensihoidossa eilen mutta ei ole sairaalahoidon tarpeessa.

Mäntän kirkossa muistetaan kuollutta naista tänä iltana.

Pelastuslaitos muistuttaa, että jäät ovat edelleen paikoin sulat eikä jäälle kannata välttämättä mennä. Mänttä-Vilppulassa jäällä ajaminen on Aamulehden mukaan tavallista mutta vielä ei ole tiedossa, miksi naiset ajoivat Vuollesalmen alueella. Kyseinen paikka tiedetään vaaralliseksi, vaikka jäätä olisi enemmänkin. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme