Mainos
Mainos

Autoilija - tasoristeyksissä oltava nyt erityisen varovainen

Tasoristeyksien varoituslaitteita on edelleen pois toiminnasta sähkökatkojen takia eri puolilla maata. Tasoristeyksien varoituslaitteet eivät ole toiminnassa alueilla, joilla sähkökatkot edelleen jatkuvat, sillä tasoristeysten turvalaitteiden varavoima on loppunut.

Tällaisia risteyksiä on arviolta toista sataa Länsi-, Sisä- ja Lounais-Suomen alueella. Eilisen myrskyn jälkeen myös Itä-Suomessa on kymmeniä tasoristeyksiä, joiden turvalaitteet eivät toimi.

Liikennevirasto kehottaa autoilijoita noudattamaan aivan erityistä varovaisuutta tasoristeysalueilla, joilla varoituslaitteet eivät ole toiminnassa.

Veturinkuljettajat saavat tiedon sähköttömistä tasoristeyksistä liikenteenohjauksesta, jolloin he antavat tasoristeystä lähestyessään äänimerkin ja noudattavat nopeusrajoitusta 30 km/h.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot