Mainos
Mainos

Autoilija törmäsi nuoreen pyöräilijään suojatiellä – poliisi pyytää havaintoja

Kajaanissa poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja suojatieonnettomuudesta Kajaanissa. Onnettomuudessa olivat osallisena 12-vuotias poika ja henkilöauto.

Risteyskolari tapahtui keskiviikkona ja poliisi pyytää nyt osallisena ollutta autonkuljettajaa ilmoittautumaan Kajaanin poliisille. Autoilija jatkoi kolarin jälkeen matkaansa pysähtymättä.

Pyöräilijä loukkasi kolarissa polvensa ja kyynärpäänsä ja hakeutui myöhemmin lääkärihoitoon. 

Onnettomuus tapahtui poliisin mukaan puoli kuuden aikaan Lehtikankaantien ja Hoikankadun risteyksessä. Auto oli tullut Lehtikankaantietä sairaalan suunnasta ja pyöräilijä oli polkenut pyörätiellä vastakkaisesta suunnasta. Pyöräilijä oli lähtenyt ylittämään suojatietä samalla kun auto oli kääntynyt kulkusuunnassaan vasemmalle pyörän eteen.

Poliisin mukaan suojatiellä oli ollut pyörätien jatke, jolloin autoilija oli väistämisvelvollinen. Auto oli osunut pyöräilijän pyörän takarenkaaseen. 

Poliisi etsii nyt tapaukseen liittyen tumman- tai viininpunaista porrasperäistä autoa, jonka kuljettajana oli kenties 30–40-vuotias mies. Miehellä oli ollut lyhyt parta ja korvien päälle ulottuvat tummat hiukset. 

Poliisi pyytää autoilijaa ilmoittautumaan poliisille. Lisäksi poliisi toivoo silminnäkijähavaintoja arkena poliisin numeroon 0295 416 520.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme