Mainos
Mainos

Autojen rekisteröinnit lisääntyneet

Yli 90 prosenttia autokauppiaista uskoo liikkeensä myynnin joko kasvavan tai pysyvän ennallaan.

Uusia henkilöautoja rekisteröitiin maaliskuussa 9,6 prosenttia enemmän kuin viime vuoden maaliskuussa, kertoo Autoalan Tiedotuskeskus. Henkilöautoja rekisteröitiin 13 084, kun viime vuonna rekisteröintejä oli 11 937.
Uusien pakettiautojen rekisteröinnit lisääntyivät samaan aikaan peräti 43,7 prosenttia 1 443:een. Kuorma-autojen ensirekisteröinnit lisääntyivät 14,8 prosenttia, kun taas linja-autojen ensirekisteröinnit kasvoivat vain 2,6 prosenttia.

Suosituin henkilöautomerkki maaliskuussa oli Toyota 14,5 prosentin markkinaosuudellaan. Toiseksi suosituin oli Volkswagen 10,5 prosentin markkinaosuudellaan. Kolmanneksi eniten rekisteröitiin Fordeja, joiden osuus oli 8,1 prosenttia.

Autoalan Keskusliiton suhdannebarometrin mukaan autokauppiaat ovat optimistisia tulevaisuutensa suhteen, sillä yli 90 prosenttia autokauppiaista uskoo liikkeensä myynnin joko kasvavan tai pysyvän ennallaan vuoteen 2003 verrattuna.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot