Mainos
Mainos

Automaattinen nopeusvalvonta Porin ja Kokemäen välille

Nopeuksien automaattinen valvonta on aloitettu Porin ja Kokemäen välillä valtatie 2:lla. 55 kilometrin matkalla on kaikkiaan 16 kiinteää mittauspistettä. Lisäksi poliisi jatkaa tieosuuden valvontaa normaalisti.

Porin ja Kokemäen välillä nopeuksia mittaa kaikkiaan 16 kiinteää mittauspistettä. Automaattinen nopeuksien valvonta aloitettiin tänään torstaina.

Samalla otettiin käyttöön myös lääninhallituksen poliisille hankkima valvonta-auto. Automaattisesta kameravalvonnasta on hyviä kokemuksia onnettomuuksien ehkäisyssä.

Sisäministeriöstä kerrotaan, että tehokkaaseen kameravalvontaan luottavissa eurooppalaisissa maissa liikenteessä loukkaantuneita ja kuolleita on huomattavasti vähemmän kuin valvontaa harjoittamattomissa maissa.

Porin synkkiä liikenneturmalukuja yritetään saada kuriin tehostetulla valvonnalla. Käyttöön otettu laitekanta ei vähennä poliisien perinteistä valvontaa.

Satakunnan seuraava valvottu tieosuus tulee valtatie 8:n Porin Länsitien ja Rauman eteläpuolen Unajan välille. Valvontalaitteet osuudelle saataneen jo tänä vuonna.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme