Mainos
Mainos

Backman: Leikkauslistojen laatiminen ei ole demokratiaa

Leikkauslistojen tekeminen ei ole sosiaalidemokratiaa Vaatimukset leikkauslistojen tekemisestä eivät hallintoministeri Jouni Backmanin (sd.) mukaan ole sosiaalidemokraattien peräänkuuluttamaa arvokeskustelua.

-Arvokeskustelua ei ole myöskään se, että poliittisen päätöksenteon ulkopuolelta asetetaan reunaehdot keskustelulle, Backman muistuttaa.

Backman arvioi, että vaikka hallitus jatkaa hyvinvointiyhteiskunnan perusrakenteiden säilyttämistä, työttömyyden vähentämistä ja talouden vakaannuttamista, jatkossa tarvitaan aiempaa vahvempaa kansalaisyhteiskunnan panosta ja kansalaisyhteiskuntaan panostamista.

-Hyvä taloudenpitokaan ei ole vain säästämistä ja leikkaamista, vaan myös oikeita painopisteitä ja painotuksia, Satakunnan sosiaalidemokraattien piirikokouksessa Harjavallassa tänään puhunut Backman sanoi.

Backmanin mukaan sosiaalidemokraattien tukemaa toimintaa on lisääntyvä ja syvenevä kansainvälinen yhteistyö, jolla pyritään varmistamaan, että markkinavoimat ovat renki eikä isäntä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme