Mainos
Mainos

Bandidos-jengin ex-johtajan ampumisesta elinkautiset

Bandidosjengin jäsenet Kai Tapio Blom ja Andrei Antoni Jensko ovat saaneet elinkautiset tuomiot jengin ex-johtajan Marko Hirsman ampumisesta.

Helsingin käräjäoikeus on tuominnut kaksi miestä elinkautiseen vankeuteen moottoripyöräjengi Bandidosin entisen johtajan Marko Hirsman ampumisesta.

Bandidosin nykyjäseniin kuuluvat Kai Tapio Blom ja Andrei Antoni Jensko saivat tuomionsa murhasta, tapon yrityksestä ja vaaran aiheuttamisesta.

Tuomion mukaan he syyllistyivät myös Hirsman vaimoon kohdistuneeseen tapon yritykseen. Vaimo oli surman silminnäkijä, ja tulilinjalle olivat joutua myös Hirsmojen lapsi ja useita sivullisia.

Käräjäoikeus määräsi Jenskon ja Blomin maksamaan Hirsman leskelle ja lapselle yhteensä yli 50 000 euron korvaukset henkisistä kärsimyksistä. Hirsma sai surmansa viime lokakuussa tulitaistelussa, joka käytiin hänen kotinsa viereisellä pysäköintialueella Helsingissä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme