Mainos
Mainos

Barcelonan kuuluisa maamerkki Sagrada Familia eristettiin väärän hälytyksen vuoksi

Katalonian paikallispoliisi Mossos d’Esquadra eristi Barcelonan kuuluisan Sagrada Familia -kirkon ympäristön tiistaina väärän hälytyksen jälkeen. Poliisi kertoo Twitterissä, että ketään ei ole otettu kiinni tapahtuneen johdosta.

Poliisi kertoi aiemmin, että alueella on käynnissä terrorisminvastainen operaatio ja että paikalle on kutsuttu pommiryhmä. Poliisin mukaan hälytys oli tehty kirkon lähistölle pysäköidyn epäilyttävän auton johdosta.

Poliisin tviittien mukaan kirkon ympäristön liikkeet on tyhjennettiin. Ihmisiä kehotettiin välttämään aluetta ja liikennettä ohjattiin muualle.

Elokuussa 16 ihmistä kuoli autoiskuissa Barcelonassa ja Cambrilsin kaupungissa. Lisäksi ainakin 120 ihmistä loukkaantui. Autoiskujen takana ollut terroristisolu suunnitteli iskua myös juuri Sagrada Familia -kirkkoon.

Espanjalaisen arkkitehdin Antoni Gaudin suunnittelema Sagrada Familia houkuttelee paikalle vuosittain miljoonia turisteja ympäri maailman.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme