Mainos
Mainos

Bensiinirekan tukkima tie taas auki Kuusankoskella

Täydessä bensiinilastissa ollut rekka-auto kaatui tielle ja syttyi tuleen 6-tiellä Kuusankosken Keltissä Kymen paviljongin kohdalla aikaisin tänä aamuna. Palo saatiin kuitenkin sammutettua aamuseitsemään mennessä ja bensiinirekan tukkima tie auki pian puolenpäivän jälkeen.

Rekka-auton kuljettaja mursi onnettomuudessa jalkansa, mutta onnistui pakenemaan palavasta autosta ikkunan kautta. Kuljettajan mukaan palo syttyi räjähdysmäisen nopeasti, heti rekan kaaduttua kyljelleen.
Auton kaatumisen uskotaan aiheutuneen yöllä jäätyneestä tienpinnasta.

Paloalue eristettiin sammutustöiden ajaksi ja liikennettä ohjattiin kiertoteiden kautta. Kouvolan aluehälytyskeskuksen mukaan palosta ei kuitenkaan aiheutunut vaaraa ihmisille, sillä alue oli syrjässä asutuksesta.

Onnettomuusrekka kuuluu Shell-yhtiölle ja sen lastina oli noin 30000 litraa bensiiniä ja 20000 litraa polttoöljyä. Paikalla oli useita palokuntia.


(MTV3-STT)

(Seitsemän uutiset 05.11.2001)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme