Mainos
Mainos

Biaudet suomii keskusjärjestöjä

Eva Biaudet moittii SAK:ta ja TT:ta vanhempainlomauudistuksen jarruttamisesta. Hän kritisoi tapaa, jolla ne osallistuvat isäkuukauden valmisteluun.

Kansanedustaja Eva Biaudet syyttää SAK:ta ja TT:tä perhepolitiikan murentamisesta. Tulevaa peruspalveluministeriä ärsyttää tapa, jolla työmarkkinoiden keskusjärjestöt ovat osallistuneet niin sanotun isäkuukauden valmisteluun. Helsingin Sanomien haastatteleman Biaudet'n mukaan järjestöt yrittävät väistää vastuutaan vanhempainlomista.

Ruotsin mallin mukaista isäkuukautta on yritetty saada Suomeen vuosia. Sen ideana on, että isä hoitaisi vauvaa myös varsinaisen isyysloman jälkeen.

SAK on ilmoittanut, ettei isäkuukausi sen mielestä ratkaisisi ongelmia, joita työ- ja perhe-elämän yhteensovittamiseen liittyy.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot