Mainos
Mainos

Bloggaaminen yhä useammalle tapa tienata

Suomalainen blogikulttuuri on ammattimaistunut. Bloggaaminen on edelleen ensisijaisesti hauska harrastus, mutta yhä useampi myös tienaa blogillaan.

Blogibarometri 2010:n mukaan 43 prosenttia suosituimmista bloggaajista ansaitsee blogillaan, kun vastaava luku viime vuonna oli 19 prosenttia. Kuukausiansiot vaihtelevat muutamasta kympistä tuhansiin.

Ensisijaisesti bloggaaminen on edelleen hauska harrastus, jonka avulla bloggaajat ilmaisevat itseään, jakavat kokemuksia ja tietoa, herättävät keskustelua ja verkostoituvat. Blogin pitäminen on ilmaisumuoto, jonka avulla bloggaajat haluavat kertoa omista kokemuksistaan ja jakaa niitä muiden kanssa.

Viestintätoimisto Manifeston Blogibarometri 2010 on tutkinut Suomen suosituimpia blogeja ja bloggaajia.Tutkimukseen kutsuttiin 150 Suomen suosituinta muoti-, ruoka- ja sisustusbloggaajaa.

(MTV3)

Lue ja kommentoi Mari Haaviston blogi: Bloggaaja vs. toimittaja

Katso Mari Haaviston juttu

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme